• کارگاه های تخصصی مادر و کودک - موسسه آموزشی مهرآیین

٣-٤ سال
٤-٥ سال
٥-٦ سال
(قابل ذكر است ظرفيت كلاسها محدود و مشخص ميباشد)

کارگاه های تخصصی مادر و کودک - موسسه آموزشی مهرآیین

یکی از اهداف عمده اين كلاس تمركز بر " سواد حركتي" كودكان ميباشد
شخصي سواد حركتي دارد كه در موقعيت هاي چالش برانگيز و نامتعادل بتواند عكس العمل متناسب حركتي نشان دهد و به موفقيت برسد و چنانچه مديريت درستي از موقعيت بوجود آمده نداشته باشد قطعا آسيب جدي جسماني خواهد ديد.
افراد و كودكان كم سواد حركتي چنانچه در سنين كودكي نتوانند اين سواد را در خود ارتقاع دهند در بزرگسالي نميتوانند حركات پيچيده ورزشي را فرا گيرند و بهمين دليل آينده ورزش قهرماني كشور نيز از بين خواهد رفت.
دانش آموزان باز مانده از "سواد دانشي" ميتوانند با وقفه اي هر چند بلند مدت دوباره مدارج عالي علمي و تحصيلات را طي كنند. اين موضوع براي كودكان باز مانده از "سواد حركتي" صادق نيست و كم سوادي حركتي در سنين بالاقابل جبران نيست و به همين دليل بايد در كنار ارتقاي " سواد دانشي" به " سواد حركتي" نيز پرداخت.
انسداد مباني بي سوادي علاوه بر حيطه " دانشي" بايد در حيطه " جسماني و حركتي" نيز دنبال شود تا بتوانيم نسلي سالم با نشاط و افتخار آفرين در عرصه هاي مختلف جهاني و بين الملي داشته باشيم.

کارگاه های تخصصی مادر و کودک - موسسه آموزشی مهرآیین

ثبت نام در این کارگاه